menu logo

Maar dat is nog niet alles!

Sportmarkt vol activiteiten

Veldhoven heeft zoveel te bieden dat past niet allemaal in één boekje! Daarom organiseren we ieder jaar de Veldhovense Sportmarkt in het City Centrum.

Op deze grote markt vind je sportverenigingen, stichting Leergeld, wij als Cordaad Welzijn en Brede School Veldhoven, GGD en nog meer. Je kunt meedoen aan verschillende sportactiviteiten, sportclubs geven demonstraties en je krijgt een hoop nuttige informatie.

Spaar alle stempels

Ieder kind krijgt op school een stempelkaart uitgedeeld. Tijdens de Veldhovense Sportmarkt kun je dan bij alle verenigingen een stempel verdienen. Vanaf 20 stempels krijg je een kleine prijs. Heb je een volle spaarkaart? Dan maak je kans op een grotere prijs. Die prijs is natuurlijk nog een verassing!

Ook meedoen?

Wil je deelnemen aan de Veldhovense Sportmarkt? Of kinderen t/m 12 jaar graag kennis laten maken met jouw sportieve of creatieve aanbod? Neem dan contact met ons op.

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren