menu logo

Gezonde school

Snoep verstandig eet een appel. Dat past prima in de filosofie van de Gezonde School. Maar het gaat ook over een gezonde schoolomgeving, respectvol met elkaar omgaan, zorgdragen voor elkaar.

Wat is een Gezonde School?

Basisscholen die actief bezig zijn met het thema gezondheid kunnen het vignet Gezonde School aanvragen. Daarvoor gelden een aantal voorwaarden op het gebied van eductie, beleid, signalering en omgeving. Een uitgebreide beschrijving van alle voorwaarden vind je hier: www.gezondeschool.nl

Onze rol

Brede School Veldhoven ondersteunt scholen om het vignet Gezonde School te halen. We denken mee hoe je de vier pijlers inhoudelijk vormgeeft binnen de eigen basisschool. En faciliteren bij de uitvoering. Bijvoorbeeld door het organiseren van sportdagen en het leveren van stagiaires. Hierbij werken we veel samen met de GGD en andere partners.

Meer weten?

Wil je meer weten over het predicaat Gezonde School of wat we hierin voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren