menu logo

Jeugd en jongeren

Soms heeft je kind even iets meer begeleiding nodig of iemand om mee te sparren buiten jou als ouder om. Daar zijn de jeugd- en jongerenwerkers bij Cordaad Welzijn voor. Zij coachen jeugd en kunnen goed luisteren naar wat tieners echt nodig hebben. Dat kan 1-op-1 zijn met een afspraak. Maar ook heel laagdrempelig tijdens een leuke activiteit met andere leeftijdsgenoten in jongerencentrum Odeon. Denk bijvoorbeeld aan een meidenclubje waar je creatief bezig bent en tussendoor praat over zaken als social media, privacy, nee durven zeggen en erbij horen. Er zijn ook open inlopen bij jongerencentrum Odeon waar je kind gewoon binnen kan lopen voor een praatje of mee kan doen aan een activiteit.

Eerste aanspreekpunt

Ook wanneer je er zelf even niet meer uitkomt als ouder kun je bij de jongerenwerkers terecht. Zij zijn een makkelijk aanspreek punt voor wie de weg zoekt in zorg- en hulpverleningsland. Samen kijk je welk pad het beste bij jouw kind past. Ook als dat niet het gebruikelijke pad is. De jongerenwerkers van Cordaad Welzijn zijn er voor iedereen van 9 t/m 24 jaar. Op school, in de wijk en in het jongerencentrum Odeon. Brede School Veldhoven werkt nauw samen met alle jongerenwerkers. Zo kunnen we vroegtijdig signaleren als iemand extra aandacht nodig heeft. En dit, in overleg met jou, gezamenlijk oppakken.

Kijk voor meer informatie op www.jongerenwerkveldhoven.nl

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren