menu logo

Sinterklaas

Kom jij je schoentje zetten?

Het Oranjeplein wordt georganiseerd op het d’Ekkerplein aan de Burgemeester van Hoofflaan en is een evenement omtrent het WK voetbal waarbij alle wedstrijden van het Nederlands elftal op groot scherm en in een tent worden uitgezonden. Het Oranjeplein is een samenwerking van meerdere Veldhovense (horeca-)ondernemers die gezamenlijk het ‘oranjegevoel’ voor alle inwoners uit Veldhoven willen neerzetten, het evenement is namelijk voor alle leeftijden toegankelijk.

Voor meer informatie, het programma en tickets zie:

Oranjepleinveldhoven.nl

Waarom deze ‘schoenzetactie’?

In tijden waarin veel onzeker is, rekeningen voor energie en gas bijna onbetaalbaar zijn geworden is het helaas niet voor iedereen mogelijk om een leuk cadeautje in de schoen te kunnen doen.

Vanuit die gedachte wilde de organisatie van Het Oranjeplein iets doen, de tent die in de periode tijdens het WK voetbal wordt opgebouwd staat er immers toch en waarom deze dan niet inzetten voor een leuke actie op dagen dat het Nederlands elftal niet speelt was de gedachte. Met de Bredeschool Veldhoven als samenwerkings- en mediapartner werd getracht alle kinderen in Veldhoven in de leeftijdscategorie te bereiken. Daarnaast hebben ook Bruna Veldhoven en Toi Toys hun medewerking toegezegd om dit initiatief te steunen. Als organisatie Oranjeplein willen we alle partners enorm bedanken voor hun steun, zonder jullie was dit nooit mogelijk geweest!

We hopen middels deze actie vele duizenden kinderen te bereiken, die we in samenwerking met onze partners graag een lach op hun gezicht willen bezorgen! Deelname aan de actie is gratis! Organisatie Oranjeplein & partners Bredeschool Veldhoven, Toi Toys en Bruna Veldhoven

Inschijven? Klik hier!

Voorwaarden actie

  • Per kind krijg je 1 cadeau van sinterklaas
  • Je moet woonachtig zijn in Veldhoven
  • Je kind(eren) moeten om deel te mogen nemen tussen de 0 t/m 7 jaar zijn
  • Deelnemen is alleen mogelijk wanneer de schoen op zaterdag 26 november tussen 14.00u – 18.00u gebracht wordt en zondag 27 november tussen 10.00u – 14.00u opgehaald wordt.
  • INSCHRIJVEN KAN TOT 19 NOVEMBER!

We hopen zoveel mogelijk lieve kinderen blij te kunnen maken.

Organisatie Oranjeplein & partners;

Bredeschool Veldhoven
Bruna Veldhoven
Toi Toys

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren