menu logo

Sjors Sportief en Sjors Creatief

Onder deze namen krijgen basisschoolleerlingen de kans om kennis te maken met alle sportieve en creatieve aanbieders binnen een gemeente. Dit is een landelijk project, waarbij Brede School Veldhoven de uitvoer binnen Veldhoven coördineert.

Wat houdt het in? Aan het begin van een schooljaar krijgen kinderen een kleurrijk boekje op school. Hierin staan allemaal kennismakingsactiviteiten van diverse sport- en cultuurverenigingen binnen Veldhoven. Daar mogen ze het hele jaar uit kiezen. Lekker proberen dus!

Vrolijke kick-off De aftrap van het project is altijd een waar feestje. We maken er een hele leuke middag van in de sporthal, het zwembad of de muziekschool en daarna mogen de kinderen zich gaan inschrijven.

Van oktober tot maart zijn alle culturele activiteiten van Sjors Creatief. Vanaf maart kunnen kinderen kiezen voor de sportactiviteiten van Sjors Sportief

Ontdek hier het boekje van Sjors!

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren