menu logo

SJORS BEATS CORONA

02 april

Meld nu sport- en cultuuractiviteiten aan, vanaf 1 mei t/m de zomervakantie via het platform; Sjors beats Corona! Kinderen en jeugd tot en met 18 jaar mogen onder begeleiding en onder voorwaarden weer in de buitenlucht sporten. Veel (buiten)verenigingen hebben de trainingen weer opgestart. Maar de regering vindt het belangrijk dat alle kinderen, ook die niet lid zijn bij een vereniging, mee kunnen doen aan sport en cultuur. Daarom hebben de gemeente Veldhoven, Brede school Veldhoven en Cordaad Welzijn samen met de lokale sportverenigingen en cultuurorganisaties iets bedacht. Iedereen in Veldhoven kent Sjors Sportief en Creatief. En wie anders dan Sjors, zou iedereen in actie kunnen laten komen! Via het platform www.sjorssportief.nl willen we sport- en cultuuraanbieders de gelegenheid bieden om veilig buitenactiviteiten aan te bieden. Zo kunnen kinderen, ook die geen lid zijn van een vereniging, kennis maken met een sport- of cultuuractiviteit.

Hoe werkt het? We zouden het fantastisch vinden als zo veel mogelijk sport- en cultuuraanbieders hun activiteit aanmelden op www.sportstimuleringnederland.nl als onderdeel van ‘Sjors Beats Corona’. Aanmelden kan uiterlijk t/m 14 april. Als aanbieder levert u zo een belangrijke bijdrage. Daarbij is dit een mooie kans om potentiële leden voor de zomervakantie kennis te laten maken met uw organisatie en activiteiten.

Wanneer? t/m woensdag 14 april  Verenigingen/ organisaties aanmelden via www.sportstimuleringnederland.nl Donderdag 22 april  informatiefolder wordt verspreid op alle scholen. Vrijdag 23 april  Kinderen en jeugd tot en met 18 jaar kunnen vanaf vrijdag 23 april op www.sjorssportief.nl kijken welke activiteiten worden aangeboden. Vanaf 30 april (om 16.00 u.)  Iedereen kan zich inschrijven op de site van Sjors Sportief. Vanaf 1 mei t/m zomervakantie  aanbod verenigingen. Activiteiten kunnen gepland worden vanaf 1 mei t/m de zomervakantie. Veilig sporten Uiteraard vinden alle activiteiten plaats volgens de richtlijnen van het RIVM en wordt m.b.t. sport het protocol Verantwoord sporten van NOC*NSF gevolgd. Dus er wordt thuis gedoucht, geen ouders langs de lijn, e.d.. Wil iedere verenigingen zelf kinderen die zijn aangemeld informeren over hun geldende protocol.

Binnensportverenigingen en Culturele organisaties Omdat op dit moment binnen lesgeven nog niet is toegestaan willen wij graag meedenken of er een alternatieve buitenlocatie (bijvoorbeeld bij een buitensportvereniging) is voor tijdelijk aanbod. - Binnensportverenigingen kunnen contact opnemen met Roland Hulsbosch (gemeente Veldhoven) en Roy Frederiks (Brede school Veldhoven). - Culturele organisaties kunnen contact opnemen met Annette Redegeld (gemeente Veldhoven) en Ot Ottenheim (Brede school Veldhoven).

Meer informatie? Wilt u iets organiseren, maar weet u nog niet precies wanneer? Meld u dan toch aan, zodat kinderen kunnen inschrijven en ze later geïnformeerd worden over het aanbod en de data. Bent u geen vereniging, maar wilt u graag een activiteit voor deze doelgroep aanbieden? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met Roy Frederiks via royfrederiks@bredeschoolveldhoven.nl

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren